Æ YwlQuest, kapitel 6: En flugt for livet

Æ YwlQuest, kapitel 6: En flugt for livet

Resumé

For at befri spøgelseshæren fra blockchainen, hidkalder Grandalf Elon Moskusokse, og vore venner ankommer til et satellitcenter i Randers industriområde. Udsigten til at møde et lokalt black metalband i Ilva får Grandalf til at overlade Himbo og juleknægtene i en vejrbidt butiksassistents varetægt. Vores helte flygter over hals og hoved ud i julevejret.

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Doom scroll

Juleknægte i spil:

  • Æggeur
  • Gåtur
  • Guitar
  • Stopur
  • Gesundheit
  • Dambrug

Om Julekalenderen 2021

I dette års julepodkalender betaler Superkultur-podcasten af på gælden til barndommens TV-julekalendere — i fri fortolkieng, og naturligvis uden skelen til andre episke æventyr om ringen. Følg sagaen om julemanden Grandalf, nissen Himbo Sadsaggins og et vekslende antal islandske juleknægte hver dag op til juleaften, når værterne Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm improviserer en ny episode, bistået af vilkårligt hjemmebryggede rollespilsregler.

Julepodkalenderens intromusik er en bearbejdet version af Ergo Phizmiz’ David Niven death dance. I dette kapitel har vi desuden brugt musik af Serge Quadrado.

1
Æ YwlQuest, kapitel 7: Én Macguffin hersker over dem alle Æ YwlQuest, kapitel 5: Ilvas ubærlige nihilisme kræver et offer

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.