Episode 164 – Todd the Axe Man og Nytårs Ikke-Forsæt

Episode 164 – Todd the Axe Man og Nytårs Ikke-Forsæt

Nytåret er ovre. Men det er stadig over os! Vi drikker en dømmende, men hyldestfuld øl fra Amarger Bryghus og konfronterer hinanden med vores ikke-forsæt fra sidste år og om de er gået i opfyldelse. Hvem vinder mon den spændende point-givning? Og hvilke fire ikke-forsæt dukker op, som vi kan drille hinanden med om et år?
Skriv til os med ros, ris og rettelser på ologavl@gmail.com eller @ologavl på Twitter
We believe the clips in this episode where we use excerpts of music and/or other media are used under fair use for commentary. If you are a rights holder and disagree with us, please get in touch. This episode contains a clip from these Youtube-videos: https://www.youtube.com/watch?v=XaCrQL_8eMY
Find den gamle Spotify-liste her: https://open.spotify.com/playlist/56slbIN3T8CUjuUbzShR5L?si=3JgimcYhRZCl0ZySRTH3KA
Her er de to sange, som I gerne må forsøge at identificere sammenhængen imellem – måske gør Mikkel det så også: https://open.spotify.com/track/6PEDWWH9k59uqp7W6vWYDF?si=0evk44oIRJ2bB9wffvbhSQ og https://open.spotify.com/track/7lIyBKp2KX7ABDjDfo9EtL?si=hJjESNdlTzyYiz0L-jB_gA

Mikkels ikke-forsæt for 2022:
1. Jeg vil spille bordrollespil mindst tre gange
2. Jeg vil læse en roman, jeg allerede ejer, men ikke har læst, hver måned
3. Jeg vil se mindst en film fra hvert årti, der har været filmkunst (og registrere det på Letterboxd)
4. Jeg vil skrive (i hvert fald en del af) et heroisk digt på iambisk pentameter

Mathias’ ikke-forsæt for 2022:
1. Jeg vil lave en vin, som jeg er stolt af
2. Jeg vil køre bil mindst en gang hver fjortende dag
3. Jeg vil ikke miste mine jazz-vaner
4. Jeg vil behandle historien om den danske borgerkrig fra Knud Lavard (helst i en anden form end drama)

Mikkels ikke-forsæt for 2021:
1. Jeg vil begynde at bruge Letterboxd igen og bruge det aktivt mindst én gang hver måned –
2. Jeg vil arbejde mindre om aftenen –
3. Jeg vil sende et personligt kreativt manuskript ind til en eller anden proces – det kan være alt fra et læserbrev til en roman til et teaterstykke og så videre 1
4. Jeg vil gå en tur hver hverdag 0,4

Mathias’ ikke-forsæt for 2021:
1. Jeg vil interessere mig mindre for amerikansk politik 0,75
2. Jeg vil lade mit arbejde blive på mit arbejde 1
3. Jeg vil lave vin i større mængder –
4. Jeg vil sørge for at kede mig en gang om dagen (Mikkel tror ikke, det behov eksisterer, når der kommer et barn) –

Årets uproduktive ting er:
At finde på Mikkels hjemmeside mikkellodahl.com her: https://www.mikkellodahl.com/blog/ologavluproduktiv

0
Star Trek: Kager, S1 Ep15 X Files-bingo

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.