X Files-bingo

X Files-bingo

Her er en lille bonus til dig, der er i gang med at gense X-files (vi ved, du er derude, ligesom sandheden). I stedet for en spydig gennemgang af seriens klichéer og temaer, har vi samlet dem i fire bingoplader, som du kan printe ud og terrorisere din familie med.

Reglerne er enkle: møder du en trope, som du har på din spilleplade, så dæk den af med et X i malertape, eller censurer den med sprittusch. Når du har fem på stribe (lodret, vandret eller diagonalt), har du banko. Løb ud på gaden, mal et kryds i vejkanten med spraymaling og råb triumferende ad himlen. Ryd spillepladen og start forfra ved endt afsnit!

0
Episode 164 – Todd the Axe Man og Nytårs Ikke-Forsæt Star Trek: Kager, S1 Ep14

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.