Star Trek: Kager, S1 Ep21

Star Trek: Kager, S1 Ep21

Star Trek: Enterprise 1×10, “Fortunate son”

Stardate ukendt (2151)

Mayweather og en anden space boomer fra fragtskibet Fortunate udveksler barndomsminder.

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

1
Episode 168 – Golden Lager Barnaby og Uenighed Soloævl 10 – HC Andersen Eventyr og at lære nye ting

1 kommentar

Henning Andersen

Hæhæ! Uden sammenligning iøvrigt (tror jeg da ihvertfald ikke), så ligger der jo en lindorm om kirken i Tågegade, i Claus Deleurans Thorfinn 1. Men det er først i Thorfinn 2, at den træder i karakter og frem i rampelyset – hvilket den så også i den grad lige gør, idet den blandt andet “lægger en dej”/med et tydeligt kontrafej.
MEN: den får også besøg af sin afrikanske fætter (der vist ovenikøbet hedder Shamballah – men det kan være jeg ta’r fejl. Often wrong, but never in doubt!) og for ham serverer lindormen en kage, bagt af fedt og benmel i grosserer (“Himmelstrups”) familie-kapel, under henvisning til at den familie vist har det så varmt i forvejen, dér hvor de befinder sig. at det ikke gør det store med lidt ekstra blus på. Og hér tænkes der ikke på Ibiza eller MonteCarlo, men mere på celestiale inddelinger af efterlivets ghettoiseringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.