Star Trek: Kager, S2 Ep15

Star Trek: Kager, S2 Ep15

Star Trek: Picard 1×07, “Nepenthe”

Stardate ukendt (2399)

Er man flere lysår hjemmefra på sin første rumrejse — som Agnes Jurati er det på La Sirena — og alting bare bliver for meget af det gode, er det godt at have en omsorgsfuld Tante Raffi, som har lige det, der kan løfte stemningen.

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

2
Something in the dirt (2022) Severance (2022—)

2 kommentarer

Som udpræget “action-freak” – undtagen når jeg venter på Godot, eller forsøger at finde en kobling mellem Borges og Ionesco – er jeg egentlig aldrig rigtigt blevet “ramt” Star Trek. My loss – jeg ved det godt. Træd ikke i min bevidste ligtorn, silvuplex!

Men når det nu kommer til “kager” af nærmest “alien” observans, så har min hustru igennem længere tid eksperimenteret med alternativt kage-bageri. Personligt kan jeg kun 1 kage: – sandkage med æbler.
Fruen – derimod – er gået “all in” i forhold til noget vegetarisk, non-gluten, low-fat og CO2-neutralt.
Det holder ikke helt, but what the fuck ….

Dette virke har – indtil videre – resulteret i 4 yderst interessante “produktioner”, der på mange måder er “out of this world”. I øjeblikket venter jeg på, at få lov at smage en mango-baseret majskage, men igår fik jeg at smage en mandelbaseret cupcake, der gav mig mindelser om “stegt ris a la mande” 🙂 Og så er det lissom Juletid, nietchewo?
Fruen har “truet med”, at NÆSTE GANG bliver det rødbede-knækbrød med græskar.

Vi får se 🙂

Avatar photo

Ingen er som bekendt perfekt, Henning, og påskønnelse af Star Trek er så din store mangel 🙂

Alt andet lige, så synes jeg den der mandel-cupcake lyder rigtig lokkende, men jeg begynder også at indse (uanset min overgribende julekynisme) at jeg kan spise ris à la mande på alle tider af året, hvis jeg bliver budt.

Spørgsmålet er, hvordan vi med vores “gamle, sure nørder”-cred i behold kan begynde at bruge Superkultur til at udveksle mad- og kageopskrifter? Der skal vist noget gevaldig Kloge Åge-analyse af diverse bøger og film til som camouflage…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.