Skrivetelefoncast*

Skrivetelefoncast*

Puh, vi er så småt ved at komme os over det øgede juleræs og hjertebanken, som kommer af at lave en julepodkalender. For selvfølgelig kan man ikke lave hele balladen et halvt år i forvejen, som professionelle ville have overblik til at gøre, og selvfølgelig optager man fem timers råbånd til et julefrokostafsnit, som ideelt skal vare 45 minutter. Med “man” mener jeg åbenlyst “Janus og jeg”.

Men det er ikke bare januar-mathed, der gør, at næste podcastafsnit kan lade vente på sig. I løbet af natten til den 24. december valgte min laptop at gøre kål på sin harddisk — styresystem, arbejdsfiler, hele svineriet — og jeg har stadig, tre uger senere, lidt fiflen at gøre med mit nye linux-system, før jeg er klar til at optage podcast igen.

Den slags standser dog ikke Superkultur-verdenshjernen, og vi bringer jer her et uddrag af redaktionens interne chat, som en art metadon indtil næste fix af den ægte vare. Det indledende link om Dau findes her.

(for dem, der heller ikke kender til Per Zeidler, gengiver vi linket her)

* Skrivetelefonen var et hjælpemiddel for døve og hørehæmmede, bestående af en telefon med tastatur, hvormed man kunne skrive til andre skrivetelefoner. TDC havde desuden indtil 2011 en formidlingscentral, hvor telefonister kunne formidle beskeder mellem almindelige og skriveudrustede telefoner. Læs mere på hørelse.info.

0
Galleri: H. Rider Haggard Gensyn med Arthur C. Clarke

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.