Ude af syne, ude af sind — Superkultur-podcasten live på Art Bubble

Ude af syne, ude af sind — Superkultur-podcasten live på Art Bubble

For at fejre Superkultur-podcastens afsnit nummer 100 har værterne samledes igen for første gang! På den første Art Bubble-festival efter pandemien fik vi mulighed for at vende det skarpe hjørne sammen med et live-publikum, og til lejligheden diskuterede vi usynlighed i superkulturen.

Hvad er værternes værste forestilling om, at blive usynlig og så pludselig ikke være det længere? Har kabuki-teater noget med ninjaer at gøre — eller er det en jysk form af discodans? Og hvor lang tid går der, før samtalen bevæger sig under bæltestedet? Lyt med på dette ekstra lange og ufiltrerede jubilæumsafsnit for at finde ud af det!

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Omtalt i afsnittet

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

4
Star Trek: Kager, S1 Ep04 Episode 152 – Steen Brugge Brune og Den Moralsk Defekte Arv Fra 89

4 kommentarer

Jeg er positivt overrasket over, at de har et bærende element med fra Den usynlige mand – at han bare vil være i fred! Attention to detail, der!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.