Something in the dirt (2022)

Something in the dirt (2022)

TMDb

Naboerne Levi og John har knapt mødt hinanden, før de er godt i gang med at lave en dokumentarfilm om sære hændelser i Levis lejlighed. Et skævt venskab forvandler dem begge i skyggen af projektet.

Benson og Moorhead lurer os ind i endnu en historie, hvor genkendelige figurer forsøger at leve deres små liv, trods absurde, kosmiske begivenheder omkring dem. Denne gang iscenesat som en satire over “der skete noget mystisk og det havde helt hundrede en dybere mening”-TV-dokumentarer!

I et eller andet lykketræf har instruktørerne desuden gravet deres respektive familiefilm frem og klippet dem ind i fiktionen 🤯 F eks er den lille purk i Something in the dirt, som gravalvorligt udspørger en NASA-ansat om muligheden for tidsrejser, rent faktisk Justin Benson selv i arkivfilm.

7.5/10★
Tidligere udgivet på Mastodon

0
Hardcore Henry (2015) Star Trek: Kager, S2 Ep15

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.