Star Trek: Kager, S2 Ep26

Star Trek: Kager, S2 Ep26

Star Trek: DS9 4×17, “Rules of engagement”

Stardate 49665.3 (2372)

Worf er under anklage for drab på civile Klingoner, med krav om at han udleveres til en Klingonsk rettergang. Men Sisko forsvarer ham indædt, og over en kop raktajino vejrer han anklagerens dybere, politiske motiver, som munder ud i en udspekuleret kagemetafor.

Dette afsnit er anden sæsonfinale i Star Trek: Kager, men frygt ikke: Der er stadig sære nye kagebuffeter at udforske, ja, hele nye bagekvadranter som venter forude (og det ser ikke ud til, Star Trek holder op med at snakke om dem)… Star Trek: Kager vender tilbage på denne subspace-frekvens med ny lækkerier!

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

0
Episode 213 – Stella Artois og Ringe Holdninger Episode 212 – Miller Genuine Draft og Virtual Reality

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.