Death to metal (2018)

Death to metal (2018)

TMDb

En kålhellig præst falder i noget kemikalieaffald, og går på korstogt mod alle “syndige” dødsmetalmusikere og -fans. Det er dog først halvvejs inde i en film, som snubler over sig selv for at få alle elementer på plads — Komedie! Horror! Romantik! — og taber dem alle sammen i faldet.

Her ér ting at holde af, hvis man selv synes om musikken, og visse gode billeder, men helheden er en dødsejler. Af de usandsynlige bandnavne som nævnes i flæng igennem filmen, har jeg verificeret at i al fald “Telekinetic yeti” og “Mutilated by zombies” er virkelige, udgivede bands.

3.5/10★

0
Lone wolf and cub: Baby cart in the land of demons (1973) X — the unknown (1956)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.