Pollen (2023)

Pollen (2023)

TMDb

Hera arbejder i sit første job efter college, da hun bliver udsat for et overgreb af sin mellemleder. Derefter hyperfokuserer hun på den billige potteplante, han gav hende, og ser et trævæsen der følger hende som et varsel.

Pollen er langt fra den værste film jeg har set, men den sætter nogle høje ambitioner som den ikke lever op til. Skildringen af arbejdspladsens salgslingo og hakkeorden er som grebet ud af Dilbert, minus Scott Adams huleboer-udbrud. Den tunge, men trods alt interessante første halvdel kammer over i ufrivillig slapstick før det endelige antiklimaks.

Ikke desto mindre er der brud i fortællingen, som gjorde at jeg spekulerede mere over slutningen i dagene efter vi havde set den, så den ros skal filmen have!

4/10★

0
The diplomat, sæson 1 (2023) Episode 227 – You’re All That I Need Interboro og Satire

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.