The diplomat, sæson 1 (2023)

The diplomat, sæson 1 (2023)

TMDb

Kate Wyler må vinke farvel til en post som feltdiplomat i Kabul, da hun i stedet bliver USAs nye ambassadør i London. Med sig har hun sin vordende eksmand, hvis egen diplomatiske karriere er kørt i sænk af hans cowboystil. Og nogen har lige bombet et britisk krigsskib i den Persiske Golf.

Det er kun oplægget til første afsnit af en hektisk, politisk satire; virkelighedsnær nok til at de mere forrykte elementer bliver overbevisende. Netop The diplomat burde være ret upåvirket af Hollywoods aktuelle forfatterstrejke, for lige for øjeblikket skriver sæson to næsten sig selv. Sæson et har et gennemgående, stadig uforløst plot om “Lenkovgruppen”, en privat, russisk lejehær som udfører Kremls beskidte arbejde…

Som i den sidste serie, hvor Keri Russell spillede hovedrollen, er vakkelvorne parforhold også et hovedtema i The diplomat. Men hvor man i The Americans heppede for at de skulle få det til at fungere, ønsker man her at Rufus Sewell som ægtemanden får et hurtigt løbepas.

Når man i øvrige roller ser T’nia Miller, Rory Kinnear og Michael McKean (sidstnævnte som surrogat for Joe Biden), så burde det borge for seriens kvaliteter.

7.5/10★

0
Ju-on: The grudge (2002) Pollen (2023)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.