Episode 254 – Edelmeister Gluten Free Lager og Ostekugler

Episode 254 – Edelmeister Gluten Free Lager og Ostekugler

Episode 254 – Edelmeister Gluten Free Lager og Ostekugler

Mikkel har haft nørdeweekend – og det kommer ikke uden ulækre snacks. Det leder til nostalgisk snak om rollespilssnack runs og diskussioner om, hvorvidt Mathias overhovedet spiser særlig ulækkert. For at modvirke weekendens snacks er øllen glutenfri, nemlig Gluten Free Lager fra Edelmeister. Der er også en fin lytterhenvendelse fra Henning og vi fortsætter Et Kvarter Med Shakespeare, denne gang med Henry VI, del 2. Spoilers nederst i show notes som sædvanlig.

Skriv til os med ros, ris og rettelser på ologavl@gmail.com eller inde på Instagram (hvor vi også hedder Ologavl)

We believe the clips in this episode where we use excerpts of music and/or other media are used under fair use for commentary. If you are a rights holder and disagree with us, please get in touch. This episode contains a clip from these Youtube-videos: https://www.youtube.com/watch?v=TMR8a8nCM4c and https://www.youtube.com/watch?v=_9fq6jINAeo

Find den gamle Spotify-liste her: https://open.spotify.com/playlist/56slbIN3T8CUjuUbzShR5L?si=3JgimcYhRZCl0ZySRTH3KA

Her er de to sange, som I gerne må forsøge at identificere sammenhængen imellem – måske gør Mikkel det så også: https://open.spotify.com/track/6PEDWWH9k59uqp7W6vWYDF?si=0evk44oIRJ2bB9wffvbhSQ og https://open.spotify.com/track/7lIyBKp2KX7ABDjDfo9EtL?si=hJjESNdlTzyYiz0L-jB_gA

Henry VI, part 2:
Yndlingskarakterer: Eleanor og Lord Saye
Hadekarakterer: Somerset og Jack Cade
Mathias’ karakter: 6/10
Mikkels karakter: 5/10

2
Antibirth (2016) Bond, James Bond

2 kommentarer

Jeg har ikke den store erfaring med glutenfri produkter, men eftersom jeg laver min egen seitan har jeg æltet en del hvedegluten — og jeg kan sige jer, det er ikke dét som i sig selv giver smag til øllen. Der skal en del tilsætninger til for at gøre gluten spændende eller bare interessant, og mht farven er det heller ikke en stor oplevelse: proteinet i pulverform er sådan gavmildt beskrevet elfenbensfarvet, men blandet med vand bliver det mere gråligt som en papmaché. Heldigvis gør substansen op for de andre æstetiske mangler.

Og apropos gastronomisk æstetik, så lyttede jeg til dette afsnit mens jeg var ude at handle, og kom hjem med en ny smagsvariant af kartoffelchips: “Super cheesy burger”. Det er rart at have andre at skyde skylden på, og jeg kan melde hjem at de hverken smagte af ost eller burgere. Bare en lidt fesen grillchips-smag. Allan Haverholm rapporterer fra snackshylden, tilbage til studiet.

Janus siger:

Jeg vil se en serie af Freudbaserede snackanmeldelser om de der typer, der får kroppen til at spørge “Er det nu, det er slut?”. Eros og snackathos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.