Legenden om Huset Ng’Ffatt (interludium)

Legenden om Huset Ng’Ffatt (interludium)

For så vidt som jeg overhovedet kan gøre mig håb om, at have eventuelle læsere til denne, mit tussegamle produkt, er det måske på sin plads, at komme med følgende “erklæring”:

“Legenden om Huset Ng’Ffatt” vil fortsætte, thi materialet ligger klar. Et forsøg på overblik giver mig dog en slags erkendelse af, at det ikke bliver 6 afsnit, men nok nærmere en 8-9 stykker. Og forklaringen på det, vil jeg komme tilbage til i et “efterord” – when the deed is done. Og ligeledes vil jeg – i samme – skrive noget mere eller mindre intelligent om inspirationskilder og herværende valg af illustrations-materiale.

6. afsnit af “Legenden om Huset Ng’Ffatt” vil foreligge i løbet af de næste par dage.

0
Legenden om Huset Ng’Ffatt 6. afsnit Episode 270 – Krenkerup Doppel Bock og Mathias’ Nemesisser

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.