Matt Forbeck: Death Match

Matt Forbeck: Death Match

death matchFOOTBALL I HELVEDE. Bad Bay Hackers er tilbage. Med Dunkel Hoffnung i front, mener de selv at de nu har vundet alt hvad blood bowl kan mønstre. Der er ikke mere tilbage – overhovedet. Eller er der? Hele holdet bliver bortført til det dæmoniske rige og her skal de spille deres livs kamp. En kamp der kan være afgørende for deres verdens forsatte eksistens.

Matt Forbecks dystre afslutning på Blood Bowl trilogien, er klart den foregående overlegen. Væk er de fleste gentagelser og ind kommer en masse nye og interessante ideer. Det overgår imidlertid ikke den første bog i trilogien.

Forbeck har efterhånden fået fasttømret sin stil i dette univers. Han leder os med kyndig hånd igennem en interessant og velfortalt historie. Forbeck er meget billedlig – eller visuel – i sin fortællestil, og man kan da ikke lade være med at føle at det er som at være der selv.

Imidlertid er det med denne bog, som med “Dead Ball”. Historien mangler den kant som den første havde. Jeg ved ikke om det er fordi det nu efterhånden er begrænset hvor meget nyt man egentligt kan bringe ind i en bog om middelalderlig football, eller om det er fordi Forbeck er ved at køre træt. Bemærkelsesværdigt er det dog at serien faktisk stoppede efter dette bind. Imidlertid udkom der i 2007 et nyt bind i serien under navnet “Rumble in the Jungle”.

Som med den sidste bog i serien, er “Death Match” naturligvis også en must for fans. Og selvom bogen ikke lever helt op til sin storebror “Blood Bowl” så er den stadig fyldt med action og spænding.

0
Christopher Priest: Indoctrinaire Terry Pratchett: Vintersmeden

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.