Under the Shadow/Zir-e Saye (2016)

Under the Shadow/Zir-e Saye (2016)

TMDb

Det er en formel, Hollywood længe har fyldt ud efter skabelon: Ondsindede, overnaturlige kræfter, der truer en lille familie, stiller virkelige, dels ydre og indre konflikter på højkant. Ved at transplantere historien fra forstads-USA til firsernes krigshærgede Teheran, tilfører Under the Shadow ikke bare et tiltrængt miljøskifte, men øger indsatsen dramatisk. Selve manifestationen af den formørke(n)de åndetrussel knytter fint den eksterne, politiske konflikt ind i historien.

★★★★★★⯨☆☆☆ 6.5

0
Altered States (1980) The Autopsy of Jane Doe (2016)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.