Hellboy

Hellboy

Ingen superhelt er for evigt død, og det ser ud til at Hellboy heller ikke er helt færdig. Med Hellboy in Hell troede jeg faktisk at det var slut med karakteren, og at Mignola ville fortsætte med BPRD serien og vise hvad der sker i den apokalyptiske verden efter Hellboys død.

Men nu ser det ud til at der kommer nye Hellboy udgivelser (det har der faktisk gjort noget tid, jeg har bare ikke været klar over det før nu). Serien Hellboy and the BPRD starter tidligere i Hellboy kronologien med 1952, og for hvert trade paperback går serien et år op i tid. Der er udkommet tre samlehæfter indtil videre og den seneste kom i januar i år, så der går nok lidt tid før den næste kommer.

Med undtagelse af det første hæfte, så er serien i stedet en antologi, med små stand alone historier. Og det format har altid passet Hellboy godt. Jeg har ikke læst nogle af de nye endnu – som bekendt troede jeg han var forsvundet for tid og evighed – så jeg ved ikke om de er gode. Men jeg skal da helt sikkert have fat i dem, næste gang jeg er i Fantask.

 

4
Scifihaiku Scifihaiku

4 kommentarer

Argh ja, det er lidt ambivalent. På den ene side er det fedt med mere Helboy, men det er også lidt kontraktbrudsagtigt.

Simon Aakjær Johannesen

Jo, jeg mener at den kommer til næste år. Jeg har set et foto af den nye Hellboy, og han ser badass ud. Det er Stranger Things sheriffen der spiller ham, så helt skidt kan det ikke gå.

Avatar photo

Det lyder osse som om Mignola har taget tøjlerne og drejet den nye film mere i retning af god gammeldags folketro på spøgelser og bussemænd. Del Toros tolkning var udmærket, men mere fokuseret på monstre og okkultisme, med et bedynderligt soap opera-element som sneg sig ind, så måske rebooten kan åbne for en serie af mere enkeltstående film?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.