Alex De Campi: Smoke

SmokeFREMTIDSSNIGMORD I ENGLAND. Alex De Campi og Igor Kordey lægger op til en historie af dimensioner. Snigmordere, bestikkelser, præsidenter, ministre, England, olie og en økonomisk skandale der truer. Med de nøgleord er der lagt i ovnen til dag i sofaen, med hjertet oppe i halsen.

En albino-lejemorder vælger at droppe sin gamle arbejdsgivere, og gå imod dem – selvfølgelig på et kritisk tidspunkt, hvilket albinoen dog er uvidende om. Vi følger den kære albino imens han på bedste beskub skyder og banker sig vej gennem London i en ikke alt for fjern fremtid.

Imidlertid bliver, hvad der kunne have været en højpolitisk thriller, til en let social-realistisk og semi-træls kærlighedsfortælling om to mennesker der ikke kan få hinanden på grund af regeringens lyssky forehavender.

Ikke desto mindre er Smoke lidt ligesom de her “dagen-derpå-film” – en af de film/tegneserier man kan vende tilbage til, fordi den ikke har noget at sige, men er god underholdning. Og den er ved gud underholdende. Helt klart en god gang godnat- eller søndagslæsning.

I ØVRIGT

Denne anmeldelse har tidligere været udgivet på Emiliussens Reviderede Hyggekrog

Alex De Campi på fantastisklitteratur.dk

Igor Kordey på fantastisklitteratur.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.