Alex De Campi: Smoke

Alex De Campi: Smoke

SmokeFREMTIDSSNIGMORD I ENGLAND. Alex De Campi og Igor Kordey lægger op til en historie af dimensioner. Snigmordere, bestikkelser, præsidenter, ministre, England, olie og en økonomisk skandale der truer. Med de nøgleord er der lagt i ovnen til dag i sofaen, med hjertet oppe i halsen.

En albino-lejemorder vælger at droppe sin gamle arbejdsgivere, og gå imod dem – selvfølgelig på et kritisk tidspunkt, hvilket albinoen dog er uvidende om. Vi følger den kære albino imens han på bedste beskub skyder og banker sig vej gennem London i en ikke alt for fjern fremtid.

Imidlertid bliver, hvad der kunne have været en højpolitisk thriller, til en let social-realistisk og semi-træls kærlighedsfortælling om to mennesker der ikke kan få hinanden på grund af regeringens lyssky forehavender.

Ikke desto mindre er Smoke lidt ligesom de her “dagen-derpå-film” – en af de film/tegneserier man kan vende tilbage til, fordi den ikke har noget at sige, men er god underholdning. Og den er ved gud underholdende. Helt klart en god gang godnat- eller søndagslæsning.

I ØVRIGT

Denne anmeldelse har tidligere været udgivet på Emiliussens Reviderede Hyggekrog

Alex De Campi på fantastisklitteratur.dk

Igor Kordey på fantastisklitteratur.dk

0
Dan Abnett: Sabbat Martyr Joe Hill: Dødens Jagt

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.