Udkantshorror

Udkantshorror

Det er for lidt jeg læser børne- og ungdomsbøger. Jeg er måske heller ikke rigtigt en del af målgruppen. Jeg har heller ikke rigtigt tid, til at bare læse alt hvad der lige ser interessant ud. Men nogle gange ville jeg ønske at jeg gjorde – f.eks. når jeg ser den her bog.

En vampyrhistorie der foregår på Lolland. Hvordan kan man andet end elske den her bog?

6
Blæksprutter Bugs-scifihaiku

6 kommentarer

Avatar photo

Der er noget rigtig fjollet “kan I regne ud at jeg synger om fnisegræs selv om jeg ikke siger det direkte” i Nøgen Spidshats tekster, à la Lone Kellermanns Tjallesang, men når det er sagt gad jeg godt se John Kenns vampyrer kamme lidt over i dén side af udkantsdanmark 🙂

Jeg forestiller mig, at man kunne lave to cirka lige store ordbøger med måder at tale om sex og stoffer, så du tror, andre ikke helt ved, at du taler om sex og stoffer.

Jeg har godt kigget på den før, men aldrig fået den læst. Jeg har sådan en frygt for, at han som forfatter måske ikke kan leve op til sig selv om tegner, for han laver altså nogle feeeede tegninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.