Et løfte? En trussel?

Et løfte? En trussel?

Fundet på gaden i Malmö. For at citere Burtons Jack Skellington, “What does it mean? What does it mean?

10
Tre gåder Matematik

10 kommentarer

Avatar photo

Hold da op, du er bedre til svensk end jeg troede 😀 Men jeg kan dårligt acceptere en så enkel tolkning af notens tydeligt komplekse budskab!

Jeg tror, du prøver at sige, at du ALDRIG ville acceptere så enkel en tolkning 😉

Det er et AKRONYM (med små bogstaver), hovedsageligt kendt som et slogan for skånske anarkister:” Alla Lämner Deras Rät Inom Gemenskapet”. Og det anarkistiske svar er så “aldrig!”
Sandsynligvis drejer det sig om en anarkist, der lige har været nede ad trappen til et offentligt toilet, og har tabt sedlen med sloganet på vej op igen. Havde man læst bagsiden, ville man have set ordet “scan”: scandinavian anarchists.

Avatar photo

God teori, Henning! Naturligvis kunne jeg ikke lade lappen ligge (den må nødvendigvis indgå i en collage en skønne dag), men checken var ikke signeret 🙂

Nåmmen så er det nok bare en fotokopi af den “scan”ede original. Det kan man godt komme ud for; det dækningsløse er helt i anarkismens ånd, så det understreger blot, at jeg har ret.

Ikke spor utænkeligt. Vi kender det jo godt: – Hej! Jeg hedder (biiip), jeg er anarkist!
– Hej (biiip)
I så tilfælde ville bagsiden på sedlen du fandt være tom/ren/uden skrift eller noget, og hvis det er i den tilstand du har fundet den, så er jeg sikker på at du har ret.

Hvor er i fjollede. Sedlen er bare på hovedet. Der står ‘Pivblo’, som er polsk for ‘Flygt*.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.