Øl og Ævl Episode 11 – NightingAle og Nationers Ry

Øl og Ævl Episode 11 – NightingAle og Nationers Ry

Ugens øl: NightingAle fra Fuglsang! Vi begynder med at svare på vores første lytterspørgsmål fra Twitter, der desværre viser sig næppe at komme fra et rigtigt menneske. Derefter taler vi om, hvad folk mon kender fra Danmark og Mikkel fortæller om Litauen, herunder om en morderisk arkitekt i middelalderen og en sociopatisk sammenslutning af digtere. Mathias husker Jacob Knudsen og Mikkel anbefaler Halfdan E. Den litauiske kirke, der snakkes om, hedder St. Annes kirke.

0
Kryptonianer-scifihaiku Frygt elefanterne

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.