Comments

 1. Frederik

  Apropos!

  Har du set Midnight Special? Det er en sci-fi der ikke er vildt dårlig – det mener jeg er grund nok til at se den.

  Plus den er lavet som en film fra sluthalvfjerdserne, så vi ældre mænd kan få et lille nostalgirus.

  1. Post
   Author
   Janus

   Hmmmm. Jeg kan hovedsageligt huske, at den irriterede mig. Men nu taler du jo til min abnormt forstørrede nostalgi-kirtel, så jeg tror, jeg vil forsøge at gense den. (jeg har en eller anden træls mental note om, at den mindede mig om en Koontz-filmatisering, kan det passe?)

   1. Frederik

    Jeg så den med lave forventninger (som man jo bør), som ikke blev forhøjede da filmen startede, fordi de to hovedpersoner er nogle broody sydstats-typer AKA ca. den værste mennesketype man kan putte i sin film.

    Det er garanti for plotfremmende dumhed og vold og accenten signalerer at vi har at gøre med en IQ omkring de 85. Så jeg blev positivt overrasket. Det er også sigende at filmens mulighed for at inkludere en biljagt i stedet førte til at de frustreret måtte holde i kø.

    Så den er lige akkurat den er værd at se. Og så var der altså en kryptonit-reference, som gjorde det hele relevant for denne post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.