Grøntsager findes ikke! Averbode og Alma Mater

6 kommentarer

Tidligere i dag kunne en reklame på Twitter fortælle mig, at “du har glemt helvdelen af det, du lige har lært, når du er færdig med din næste kop kaffe.” Heldigvis drikker jeg ikke kaffe, siger jeg så 🙂

Men jeg ser dog frem til videoen.

Ah! The Deathstar Canteen.

https://www.youtube.com/watch?v=Sv5iEK-IEzw

Var der ikke plads til en lille bitte overdækket trappe, så kaffebryggeren kunne servicere gæsterne på første sal?

På nabogrunden, når nu træstubben er blevet fjernet, skal der naturligvis ligge et juice&smoothie-etablissement, i den værdiskabende konkurrences hellige ånd. Ellers må det være enten en bank eller et rejsebureau – hvilket måske er knap så sjovt i MOC-modus 🙂

Men: – der mangler en gadesælger; et skilt. Eller ihvertfald et “menukort”. (ja, der mangler også tagrender, men hvem faen gider hænge sig i detaljer 🙂

Ha ha ha – Eddie er fantastisk! Jeg har netop læst hans biografi der var ok, men en smule usammenhængende til sidst.
Jeg har besluttet at cafeen er for dem der selv kan svæve op på første sal. Resten må tage kaffen to-go 😀 Det må være det mindste man kan forlange af sine gæster.
Jeg er helt med på skiltet ude foran – den skal jeg se om jeg ikke kan få fikset ASAP!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.