Grøntsager findes ikke!

Via Neatorama faldt jeg over denne artikel, som redegør for, hvor besværligt sprog er, og hvordan det udraderer grøntsager som das Ding an sich (ja, jeg bruger sikkert udtrykket forkert, men det er sjældent, jeg får lov at krydre med tysk, og når nu det handlede om sprog).

In a botanical sense, it’s easy: vegetables don’t exist as a discrete, coherent category. And the more you know about botany–the nuanced phylogeny that gardeners and farmers know and the centuries of research into plant evolution that botanists have learned–the more likely you’ll be a dissenter in the vegetable debate. “This is why people hate botanists,” as one disillusioned commenter wrote in a particularly heated r/Botany thread.

Det minder mig om dengang, hvor Marvel officielt klassificerede Projekt X (eller X-Men, om man vil) og alle deres medmutanter som værende ikke-menneskelige – uagtet, at deres menneskelighed jo er hele grundlaget for serien.

Hvorfor gjorde de det? spørger man sig selv. Fordi de er et sjælsløstaf skatteårsager (måske havde jeg ret i den først indledte sætning).

2
Red Copper Ale og Hastighedsbegrænsninger Er du til kaffe?

2 kommentarer

“Science fiction det er det jeg peger på, når jeg siger “science fiction””

“At kærlighed er ikke had,
og smørrebrød er ikke mad,
det er hvad jeg for tiden ved
om smørrebrød og kærlighed”

“Den enes “nature morte” er den andens “stillleben””

“Plante smil og plante solskin,
plante sang i alle sind,
skabe hverdag om til fest,
og lukke lys og glæde ind”

Pommes frites = stegte æbler (!)

https://www.youtube.com/watch?v=CTQOUtLYVLw

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.