Microscale!

Jeg har været så heldig, at få en virkelig dygtig LEGO-bygger i tale! Caz Mockett er virkelig dygtig til “microscale”, der er en særlig mini-skala der (vidstnok) er opfundet af fans. Interviewet er fra Skærbæk Fan Weekend sept 28, 2019!

2
Gud & Frank Herbert a/s Star Trek haiku: And the Children Shall Lead

2 kommentarer

Det er jo utroligt flot. Man sidder målløs. Især ka jeg – personligt – godt li den der tetrisbygning, samt den lidt undseelige Gaudi-agtige brunkulørede tingelingelater i sådan cirka midten af The Cityscape.
Men (and flattery will presumeably get my anywhere) – jeg kan altså bedre li din upretentiøse, men betydeligt mere life-like og livlige Bakersville. Der er noget “stift” over det andet. det minder mig om nogle dioramaer fra først70’erne: “How will the future look?”
Men spændende – absolut! Fiser du kloden rundt til Lego-konventions? Jeg spør bare –

Hilsen Henning

Superfedt eksempel på, at begrænsninger (som hun også siger) giver grobund for kreativitet. Jeg har før sagt det der med, at det fungerer supergodt, når især MOCs antyder nogle detaljer, og det er jo grundlæggende det, hun har kogt ind til essensen her.

Jeg endte også på hendes Youtube-kanal og ønsker endnu en gang, at jeg var lavet af tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.