The reaping (2007)

The reaping (2007)

TMDb

Hilary Swank spiller en eks-præst, nu mirakel-debunker, som mistede sin mand, barn og tro på en mission i Afrika. Nu skal hun til Louisiana hvor en anden lille pige er rodet ind i noget mirakuløst(?).

“The reaping” tegner først til at blive en bayou-version af “The omen”, og gør god nytte af alle sumpens miljøer, indtil for mange U-vendinger spænder ben for hinanden i sidste akt, og plottet kollapser under sin egen absurditet.

3/10★

Tidligere anmeldt på Mastodon

0
The innkeepers (2011) Soloævl 15 – Limfjords IPA og Kritik af Kritik

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.