Øl, Ævl og Superkultur, fase to (del 1)

Øl, Ævl og Superkultur, fase to (del 1)

Den episke crossover mellem Superkultur og Øl og Ævl fortsætter! Du kan lytte til Allan og Janus’ besøg i Øl og Ævl her. Denne gang gæster Mikkel og Matthias så Superkultur-podcasten for en diskussion om problematiske kunstnere, fra Henry David Thoreau til Kanye West!

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed! Du bør også gøre dig selv den tjeneste, at abonnere på Øl og Ævl; det kan du gøre her.

Kilder

De løse links

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

3
Episode 104 – Hugs & Kisses, Limfjordsporter Lakrids og Duo Debat 6-Headed Shark Attack

3 kommentarer

[…] om problematiske kunstnere fortsætter direkte efter afslutningen af forrige del, så sørg for at lytte til dén (og Superkulturværternes tidligere besøg i Øl og Ævl), før du […]

[…] bare rolig, Stephen King er ikke død. Men i Superkultur/Øl & ævl-crossoveren kom jeg til at nævne, at det nok var godt, han ikke havde twitter, da jeg var ung, og han var på […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.