Øl, Ævl og Superkultur, fase to (del 2)

Det er med glæde, vi kan præsentere sidste del af vores podcrossover med Øl og Ævl-podcasten! Denne gang bliver værterne personlige — ikke mindst Mikkel, der deler hans egen historie om en helt, der viste sig, ikke at leve op til forventningerne. Og så går Øl og Ævl-gæsterne ufortøvet i clinch med den svære disciplin som er… “hvad har du set siden sidst?”-runden!

Samtalen om problematiske kunstnere fortsætter direkte efter afslutningen af forrige del, så sørg for at lytte til dén (og Superkulturværternes tidligere besøg i Øl og Ævl), før du går i gang med dette afsnit.

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed! Du bør også gøre dig selv den tjeneste, at abonnere på Øl og Ævl; det kan du gøre her.

Løsslupne links

Siden sidst

Mindre en tur til stranden end en ørkenvandring? Fra The Piano.

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

Comments

  1. Pingback: Og vinderne er… Det bedste fra Superkultur-podcasten 2020 – SUPERKULTUR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.