Øl, Ævl og Superkultur, fase to (del 2)

Øl, Ævl og Superkultur, fase to (del 2)

Det er med glæde, vi kan præsentere sidste del af vores podcrossover med Øl og Ævl-podcasten! Denne gang bliver værterne personlige — ikke mindst Mikkel, der deler hans egen historie om en helt, der viste sig, ikke at leve op til forventningerne. Og så går Øl og Ævl-gæsterne ufortøvet i clinch med den svære disciplin som er… “hvad har du set siden sidst?”-runden!

Samtalen om problematiske kunstnere fortsætter direkte efter afslutningen af forrige del, så sørg for at lytte til dén (og Superkulturværternes tidligere besøg i Øl og Ævl), før du går i gang med dette afsnit.

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed! Du bør også gøre dig selv den tjeneste, at abonnere på Øl og Ævl; det kan du gøre her.

Løsslupne links

Siden sidst

Mindre en tur til stranden end en ørkenvandring? Fra The Piano.
https://www.youtube.com/watch?v=dvamPJp17Ds

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

1
Episode 105 Anarkist NEIPA og Punkteringens Kafkaske Mareridt Episode 104 – Hugs & Kisses, Limfjordsporter Lakrids og Duo Debat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.