Så jeg skal have en test (Transmissioner fra karantænen — et år efter)

Mikkel Lodahl skulle bare have en vatpind i næsen, men indser også, at kun en usagt vits adskiller ham fra det Grå Guld. Desuden Mikkels opførelse af John Cages 4’33” for MTU, APV og fuglesang. Tilbage står kun spørgsmålet, hvem ejer Elvis?

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

I foråret 2020 lavede vi, sammen med en perlerække af gæster, en serie af Transmissioner fra Karantænen, hvori vi forsøgte at kapere den første bølge af covid-19, med hjælp af fiktioner, dagbogsindslag og …avantgardekomponisten John Cage. Nu, et år efter, har vi indbudt de samme deltagere til at reflektere over året med corona.

Mikkel er den ene halvdel af podcasten Øl & Ævl, som havde et kosmisk sammenstød med Superkultur-podcasten over tre afsnit sidste år, og sendte et brev til julemanden under julepodkalenderen 2020. Mikkel bidrog desuden til de oprindelige Transmissioner med afsnittet “Karantæne i Sækkedyb, eller Hjem og Hjem Igen”.

“Transmissioner fra Karantænen — et år efter” er tilrettelagt og produceret af Allan Haverholm. Musikken i dette afsnit er af Komiku, Herwig Holzmann, Spinning Clocks, Revolution Void, og John H. Glover-Kind. Send dine kommentarer og spørgsmål til podcast@superkultur.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.