Et kup må der til!

Et kup må der til!

Eller i det mindste et generationsskifte. For referatet fra den seneste generalforsamling i foreningen Fantastik er sørgelig læsning.

Vi drøftede de sidste års lave aktivitet, og det dårlige fremmøde til generalforsamlingen. Der var enighed om at vi vil indkalde til en ekstraordinær generalforsamling omkring nedlæggelse af foreningen. Inden denne ekstraordinære generalforsamling, så vil vi i bestyrelsen drøfte en model for hvilke aktiviteter der kunne køre videre i andre formater (herunder Himmelskibets anmelderblog).
Vi kan selvfølgelig håbe på at der på den ekstraordinære generalforsamling dukker nye folk op med ideer og energi til at drive foreningen videre.

Jeg har sat stor pris på især Himmelskibet og har også leveret listen med nye udgivelser gennem snart en del år, selv om omstændighederne desværre har afholdt mig fra foreningens andre aktiviteter. Så jeg håber, der kommer en bølge af unge (eller blot energiske) fans til den ekstraordinære generalforsamling og fører foreningen mod det uendelige… univers.

0
Vinden Episode 178 – Imposter Syndrome og Imposter Syndrome

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.