Al din base er føðereret til os

Al din base er føðereret til os

Som tidligere nævnt har Superkultur forladt Twitter, og både Janus og jeg bruger nu Mastodon til at slippe kortere infamiteter ud i tomrummet. Superkultur i sig selv har dog ikke oprettet en Mastodonkonto, da allerede Twitter var temmelig bøvlet at holde ved lige som sideprojekt.

I stedet er superkultur.dk den sidste måneds tid blevet en føðivers-enhed i sig selv, og du kan nu følge individuelle skribenter fra din Mastodon- eller anden lignende app.

Her har jeg f eks søgt på Superkultister (@brugernavn@superkultur.dk) i Android-appen Tusky

Dette indlæg bliver således udgivet både her på sitet, og fra @allan på føðiverset. Svar på den føðerereðe version vil tilsvarende dukke op herunder som kommentarer. Det er næsten til at blive svimmel af!

På denne måde er Superkultur ikke bare sit eget asociale netværk, men forgrener sig også som et ‘patavirus ud i det større internet. Tillykke til både os og jer 🙂

4
Episode 183 – La Trappe Quadrupel og Normernes Glemsomhed Soloævl 13 – Wieds Wit og Nye Perspektiver

4 kommentarer

“Al din baseføde er til os”?
Først og fremmest skal jeg naturligvis gratulere med en platform udenom det sædvanlige filijonggonggong.
Samtidig “gryer det på mig”, at jeg faktisk er kropumulig til al det dér digitaltjavs. Hvilket så ikke har forhindret mig i, at undervise i medier og adfærd på “sociale platforme”, samt “click-bait” og “opmærksomhedsøkonomi” – herunder at virale (IKKE “virile”) “vi-ved-jo-alle-at”-memes har et incestøst fætter-forhold til konspirationsteori. F.eks. holder jeg meget af udtalelsen: “Vi vil jo alle børnene det bedste!”, der er så indholdsløs som det overhovedet er muligt, men som ikke desto mindre kolporteres i enhver sammenhæng, hvor det er nødvendigt (for udtaleren) at signalere absolut integritet og filantropisk sindelag.
*scusi! Jeg blev “båret væk” af mine egne kontemplationer og associative markvandringer. Men – og det er det, der er spørgsmålet – bliver der så en sidekolonne på Superkultur, hvor man ka’ følle mæ’ i hva’ der så sker? Eller er jeg tvunget til at sætte mig ind i noget, jeg ikke har forudsætninger for?
Anywayses: – dersom den løsning er fremmelig, så absolut tillykke med resultatet.

Hilsen Henning

Avatar photo

Tak for kommentaren, Henning. For at skyde genvej til dit egentlige spørgsmål, så er alt, der ryger på føðiverset herfra, bare duplikater af det, du ser på hjemmesiden. Dvs, en slags distribueret RSS-feed. En sideklumme med dem vil derfor blive dobbeltkonfekt 🙂

MEN. Jeg kigger for øjeblikket på muligheder for at også bruge superkultur.dk til mikroblogging, dvs alt det der ævl, vi tidligere spyttede på Twitter, nu på Mastodon. Det kunne jo være meget sjovt at bruge sitet som egentligt social medie.

Det skal bare gøres på en måde, så pjattet ikke fylder og forurener mellem de mere substantielle indlæg, men ville f eks passe fint som … rubrikspalte ude til højre.

Javel ja!
Tak for svar. Det lyder egentlig fornuftigt med “mikroblogging”, idet jeg har en fiks idé om at er flere læsere af SUPERKULTUR end der er kommentatorer i “svar-feltet”. Så det kunne være en adkomst til større/bedre/mere debat. Tjek!
Hvordan du/I så vil forhindre “pjat” – har du set kommentarfelterne på Youtube eller Videnskab dk?
Men det falder ind under nævnte “opmærksomhedsøkonomi” = tavshed er ikke guld, men man behøver ikke føle sig tvunget til at mene noget, hele tiden 🙂

Avatar photo

Ja, så langt som til kommentarmoderation er jeg ikke kommet! Endnu tænker jeg bare højt. Der skal installeres det ene og det andet, og først indhentes tilladelse fra website-indehaver Andersen, før vi overhovedet spekulerer i, hvad “uindviede” kan tænkes at kommentere i driveby-facon 😆

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.