The unkindness of ravens (2016)

The unkindness of ravens (2016)

TMDb

En Afghanistan-veteran bliver sendt i kunstnerretræte for at bearbejde hans PTSD. Men nissen flytter med, eller i Andrews tilfælde — ravnene.

Nu har jeg taget to af Lawrie Brewsters film i god tro på deres beskrivelser, og de er visuelt absolut i den bedre ende af de mange lavbudgetfilm, jeg har set. The unkindness of ravens havde som forudset godt af at være skåret mere ind til benet end Lord of tears, men man får indtryk af en instruktør som har svært ved at slippe sin fortælling. Ros skal han have for at gå linen ud, men der er stadig nogle kæpheste, der kunne være klippet ned eller helt bort…

Jamie Scott Gordon løfter det tungeste læs som oftest den eneste skuespiller i billedet, og flere gange i dialog med sig selv. Filmen er både mere og mindre end den gyser, den ser ud til på overfladen: Andrews krigstraumer får skrækgenren til at blegne, og afvæbner dermed filmens metafor.

4.5/10★

0
Undergods (2020) Lord of tears (2013)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.