His house (2020)

His house (2020)

TMDb

Rial og Bol er ankommet til England som asylansøgere, og som sådan underlagt stramme krav om integration og — ikke mindst — at blive i det hus, som hurtigt fyldes med spøgelserne fra deres farefulde flugt fra Sudan.

Huset bliver en trykkoger for deres traumer, skyld og isolation, og som seer er det knugende ubehageligt at følge deres mareridt udspille sig. En vigtig påmindelse om de psykiske omkostninger ved flugt fra krig og nød.

6/10★

Oprindeligt anmeldt på Mastodon 28. august 2022, 12:53

0
Episode 190 – Harboe IPA og Dannelsens Efterår Nope (2022)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.