Peter Plys: Blod og honning (trailer)

Peter Plys: Blod og honning (trailer)

Det måtte vel ske. Efter Peter Plys overgik til public domain tidligere på året, og med legetøjshorror-succeser som Child’s Play og Five nights at Freddy’s in mente var det oplagt at nogen ville lave en slasherfilm med Plys og Grisling.

Winnie-the-pooh: Blood and honey fortæller den hjertegribende historie om tøjdyr som i Christopher Robins (alias Jakob) fravær må leve fra hånden til munden, og over en årrække på overlevelsens rand udvikler en brutal hævntørst mod menneskesamfundet udenfor Hundredemeterskoven…? Man kan kun være glad for, at Tigerdyret endnu ikke er gået ud af copyright, for med hans fjedrende hale ville han være en sand dræbermaskine.

Kvalitetsmæssigt virker Blood and honey mere i niveau med den ret katastrofale The Banana Splits movie end med … Peter Plys og hafferlaffen. Men hvem har nogensinde set slasherfilm for deres tekniske kvalitet?

1
Star Trek: Kager, S2 Ep02 Frankenstein-scifihaiku

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.