Episode 205 – Mischief og Loke

Episode 205 – Mischief og Loke

Den sidste “live on tape” episode før juleferien! Vi snakker om løjer, narrestreger, gøgl, Loke og Henning Kure, inden vi kaster os ud i en række lytterhenvendelser. Eller…én lytter og to, vi er ret sikre på ikke er lyttere. Det hele starter uvant, fordi vi drikker en øl ved navn Mischief.

Skriv til os med ros, ris og rettelser på ologavl@gmail.com

We believe the clips in this episode where we use excerpts of music and/or other media are used under fair use for commentary. If you are a rights holder and disagree with us, please get in touch. This episode contains a clip from these Youtube-videos:

Find den gamle Spotify-liste her: https://open.spotify.com/playlist/56slbIN3T8CUjuUbzShR5L?si=3JgimcYhRZCl0ZySRTH3KA

Her er de to sange, som I gerne må forsøge at identificere sammenhængen imellem – måske gør Mikkel det så også: https://open.spotify.com/track/6PEDWWH9k59uqp7W6vWYDF?si=0evk44oIRJ2bB9wffvbhSQ og https://open.spotify.com/track/7lIyBKp2KX7ABDjDfo9EtL?si=hJjESNdlTzyYiz0L-jB_gA

Ugens Fluen På Væggen

1. I et koldt kloster i januar i 1320’erne
2. Til en teologisk diskussion blandt førkristne vikinger – specielt hvis de siger, hvad Loke egentlig laver

0
Ebirah, horror of the deep (1966) Vinterspøgelser, Shirley Jackson og tidssløjfer

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.