The Lake (2023)

The Lake (2023)

TMDb

Et kæmpemonster stiger op af en thailandsk sø, og hærger en nærliggende, større provinsby. Efter et sammenstød med dets afkom får Keng et symbiotisk bånd med uhyret fra lagunen, og politibetjenten James må rede forholdet til sin teenagedatter ud.

Der er lagt op til drama på både menneske- og monsterplan, men filmens fokus flakker uforklarligt og beslutter til sidst at gøre en buddhistisk pilgrimsfærd uden belæg i den første halvanden time.

Skulle nogen være i tvivl om, hvor meget musikken betyder for en film, så er The lake et fremragende eksempel på, når det ikke fungerer. Igen og igen sænkes filmens dramatiske momentum af hidsende, udtryksfulde strygere, der fortæller os at Nu Er Figurernes Indre I Helt Vildt Meget Tumult — jo, men der er en kaiju på størrelse med et hus som formentligt er en metafor for samme konflikt. Skal vi lige fokusere?

Filmen sætter sig på alle måder mellem to stole, men synes ikke at forstå at det grænseland også kunne have været interessant.

2/10★

0
Episode 218 – Time to Shine og Hævn October

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.