Snow monster (2019)

Snow monster (2019)

TMDb

Da forskeren Shen Yiqin og hendes ekspedition bliver taget af et arktisk, hornet snemonster på størrelse med et højhus, tager hendes kung fu-kæmpende, antikvitets-handlende ekskæreste afsted for at redde hende.

Det hele er noget frygteligt rod, fra glemte verdener til hule-elvere, men i det mindste er der fart over feltet den første halvdel af filmen. Og når der dukker en kæmpestor snehaj op, må den vel betragtes som en bonus.

2.5/10★

2
POVtalk Wolf (2019)

2 kommentarer

Janus siger:

Det skal nævnes, at Snow Monster jo trækker spor næsten et år tilbage – til pocast-afsnit nummer Fanden ved hvad, da det er en Youku-film og kan findes sammen med ligestillede på YouTube. Stort set det eneste, jeg kan huske, er, at monsteret synes at svinge lidt i størrelse – og så er der en overvægtig fyr, der spiller den samme comic relief-rolle i alle de Youku-film, jeg så.

Aha, jeg drog ikke forbindelsen til vores snak for så længe siden! Jamen, så er folk IGEN opfordrede til at finde Youku ovre på det der video-internet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.