Snow monster (2019)

Snow monster (2019)

TMDb

Da forskeren Shen Yiqin og hendes ekspedition bliver taget af et arktisk, hornet snemonster på størrelse med et højhus, tager hendes kung fu-kæmpende, antikvitets-handlende ekskæreste afsted for at redde hende.

Det hele er noget frygteligt rod, fra glemte verdener til hule-elvere, men i det mindste er der fart over feltet den første halvdel af filmen. Og når der dukker en kæmpestor snehaj op, må den vel betragtes som en bonus.

2.5/10★

2
POVtalk Wolf (2019)

2 kommentarer

Det skal nævnes, at Snow Monster jo trækker spor næsten et år tilbage – til pocast-afsnit nummer Fanden ved hvad, da det er en Youku-film og kan findes sammen med ligestillede på YouTube. Stort set det eneste, jeg kan huske, er, at monsteret synes at svinge lidt i størrelse – og så er der en overvægtig fyr, der spiller den samme comic relief-rolle i alle de Youku-film, jeg så.

Avatar photo

Aha, jeg drog ikke forbindelsen til vores snak for så længe siden! Jamen, så er folk IGEN opfordrede til at finde Youku ovre på det der video-internet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.