The ruins (2008)

The ruins (2008)

TMDb

To vennepar beslutter at besøge en glemt mayapyramide på deres sidste feriedag i Mexico. De ender med at blive belejret der af indfødte, som for alt i verden vil forhindre ruinens planteliv i at sprede sig, i den nok blodigste Dreamworksfilm, jeg har set (?)

Dette er endnu et eksempel på, at amerikanere ikke skal rejse udenlands på ferie (se også En amerikansk varulv i London og Spring), men her mere beslægtet med plantehorror som The day of the Triffids. Trods alvorlige trigger warnings for feltoperationer og selvskade er The ruins en skarp og veldrejet lille film, som får mest muligt ud af en original setting.

6.5/10★

0
Mankiller (2017) Dark matter (2015-17)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.