Geostorm

Geostorm

Jeg behøver vist ikke fortælle meget om Geostorm. Den er stor, den er (for?) dum, og den har eksplosioner. Den er med andre ord en god undskyldning for popcorn.

Men lad i stedet Parents Guide på IMDb fortælle om den på sin helt egen, idiosynkratiske og næsten poetiske måde.

Her med Kurt Vonnegutsk enkelhed:

Og her med beat-poet-fokus:

Og her i al sin enkelhed filmens grundpræmis i én sætning:

 

3
Fiske-scifihaiku Prækariat-scifihaiku

3 kommentarer

Bandeord er en herlig ting, men det lader til at det er noget man skal holde poderne fra (somom de ikke er i besiddelse af et komplet vokabularium, desvedanrørende). Stig W. Jørgensen anfører i et essay, at englændere (herunder muligvis amerikanere) gerne bander på seksualordforrådet; at danskere (som bekendt) er latrinære, selv når de beskriver en positiv smagsoplevelse, mens hollændere har en mærkelig forkærlighed for testikler, når de skal bande.
Man kan med andre ord sige, at den der parential guide gælder Only In The US of A. Og man kan derfor påstå, at de fleste PG-udsagn er ret anale i deres forhold til moral og den slags overspringshandlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.