POVtalk

POVtalk

Hvis jeg kunne synge, ville det være en hyldestsang til forlaget Escho og blandt andet deres serie Udenlandsk fugl.

For nylig genlæste jeg deres nyoversættelse af Charlotte Perkins Gillmans “Det gule tapet” – lidt pligtskyldigt egentlig, for jeg havde jo læst den engang i min pure ungdom og ikke være synderligt vild med den. Men der er tale om en historie, der helt klart rammer hårdere hos en voksen læser – jaja, den kan læses som et indspark i den feministiske debat, men den kan også uden problemer stå på egne horrible ben i ren skummelhed.

Heldigvis har verden også opdaget Eschos udgivelser, så I slipper for mine forsøg udi sangkunsten – og i stedet kan man liste over til POVtalks og høre et godt interview med forlægger Anders Jørgen Morgensen.

0
Scream VI (2023) Snow monster (2019)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.