Bodies (2023)

Bodies (2023)

TMDb

Det samme lig dukker op ud af det blå, i fire forskellige årtiers London. Kriminalbetjente fra Victoriatiden, 2. verdenskrig, nutiden og en nær, kryptofascistisk fremtid må løse mordet sammen — men hvordan?

Det hele udgør et velpacet (og nådefuldt afsluttet) scifi-plot, som burde tiltale dem som syntes Dark i sin tid blev lige lang nok i spyttet. Stephen Graham var det store trækplaster for mig, men hele ensemblet gør et fornemt arbejde her.

6/10★

0
Termush, Atlanterhavskysten Barselsævl 6 – Peroni Gran Riserva Rossa og Folkets Kærlighed

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.