Årets bøger

Årets bøger

Hvert år har biblioteket et arrangement under titlen “Årets bøger”, hvor bibliotekarerne (og formidlerne, som vist er det vedtagne udtryk for bibliotekaransatte med anden baggrund) får lov at fremlægge nogle af de bøger, som de har fundet blandt de bedste fra året, der gik. For undertegnede er det gerne en øvelse i at finde nogle titler, som måske også kunne tiltale bibliotekets kernepublikum – for lad os være ærlige, det er ikke de samme mennesker, som kunne finde på at hænge ud på Superkultur.

I år faldt mit valg på disse tre titler, som også er blevet forevigede på levende billeder og er en del af bibliotekets julekalender, der kan findes her: https://horsensbibliotek.dk/tags/julekalender23

Mærket af Frida Isberg
Det blinde øje af Mathilde Walter Clark
Børnehjemmet af Carlos Giménez
0
The cold equations The burning girls (2023)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.