A creature was stirring (2023)

A creature was stirring (2023)

TMDb

En mor og hendes unge voksne datter får i en heftig julestorm ubudne, nykristne gæster. Det sætter ekstra tryk på kedlen, at huset også beboes af et mystisk, dyrisk væsen. Det er noget med nåle, og det skal ikke associeres med juletræer.

Med mættet farvesætning og et indledningsvist enkelt oplæg havde filmen reelt potentiale, men ambitionerne snurrede helt ud af kontrol efter første akt. Der er Mere På Spil™ end man først ser, og spændingen fordamper før det hele bliver “forløst” med syvtommersøm.

3/10★

0
Dýrið (2021) The Lazarus project (2022—) sæson 2

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.