Dýrið (2021)

Dýrið (2021)

TMDb

På en gård langt ude i de islandske fjelde adopterer María og Ingvar et nyfødt lam som deres eget barn. Så dukker svoger Pétur op med sine storbyforestillinger om, at det er noget underligt noget. Er der håb for den lille familie?

En dvælende og ikke videre meddelsom fabel, der netop derfor giver sindet tid til at afsøge alle de saftige, tematiske konnotationer. Noomi Rapace løfter altid niveauet, men selv fårene fortjener ros for indsatsen.

6.5/10★

1
The curse of Frankenstein (1957) A creature was stirring (2023)

1 kommentar

[…] overstråler ikke kattens. Det er noget af det bedste dyreskuespil, jeg har set siden Dyrið, men altså produceret 40 år […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.