Print Overflow 01

Print Overflow 01

Fra alle os til alle jer: et superkulturelt zine, der kan nydes i juledagene.

Her får du både en Robert E. Howard-novelle, løsrevne bidder fra udfordringerne ved tidsrejse, lidt science fiction og andet. Altsammen i et handy format, der er lige til at printe ud. Eller rettere: som du bør printe ud, for visse ting gør sig bare bedre i fast form end som pixels på en skærm.

Er du utålmodig? Så kan du hente det lige her.

Er du mere nysgerrig? Så bemærkede du måske “01” og tænkte, at det må betyde, der kommer flere. Og forhåbentlig, ja. Ligger du selv inde med korte tekster, oversættelser, illustrationer eller andet, der føles superkulturelt? Så lad den ansigts- og navnløse redaktionsstab høre fra dig.

Vil du have mere? Så er her et galleri med Ponyo (også kendt fra Superkultur-podcasten), der sælger varen.

0
Dead birds (2004) Frankenstein and the monster from hell (1974)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.