Grant Morrison: Batman and Son

Batman and sonSOM FAR. Det lyder umiddelbart som en selvmodsigelse. Batman kan da ikke få børn! Eller kan han? Er der her tale om en fantastisk “hvad-hvis” fortælling, eller er det bare endnu et trivielt forsøg på at genstarte batman-franchiset.

Batman har ryddet op i Gotham – helt op. Der er ikke flere superskurke. Hvad gør man så? Man tager på ferie. På ferien sker der mærkelige ting. Man-bats angriber pludselig en fest i London. Midt i forvirringen dukker en dame op og påstår, at hun har født Batmans søn.

Det hele er meget mystisk (og temmelig usandsynligt), men også lidt interessant. At Batman skulle få en søn virker meget fjernt fra karakteren. Ikke desto mindre giver det  en meget spændende konflikt mellem Batmans biologiske søn og hans “adoptivsøn” – Robin.

Tegningerne er ret flotte omend der er lidt for meget farve efter min mening. Det er meget Disney-agtigt i farvelægningen og en smule i overkanten. Imidlertid er tegningerne utroligt stemningsfyldte.

“Batman and Son” er et interessant bekendtskab, om ikke andet så for den lille novelle der er midt i hæftet. Ja, en rigtig novelle om Jokeren, Harley Quinn og Batman. Den er absolut ikke et must, men den er hurtigt læst og underholdende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.