Kurt Busiek: Astro City – Confession

Kurt Busiek: Astro City – Confession

confessionTILSTÅELSER. “The Confessor” er en mytisk, sagnomspunden helt. Midt i Astro City’s store katedral ligger hans hovedkvarter. Klædt i sort, men med et hvidt kors på brystet, søger han at lade retfærdighed ske fyldest.

I “Astro City – Confession” følger vi The Confessor’s nye følgesvend (side-kick) “Altarboy” aka Brian Kinney. Vi er med på Brian’s rejse fra den lille hjemby og en forhutlet barndom, til den store dag hvor han kan bevise sit værd overfor Astro City’s superhelte.

Tegninger er flotte og farverige. Stemingerne spænder imidlertid vidt, fra det lyse og venlige til det meget dystre og aldeles brutale.

Historien er godt sammensat og velgennemtænkt. Man kan ikke lade være med at drage sammenligninger til mere kendte superheltefortællinger, men “Confession” tilføjer noget mere. En personlig dimension som man ikke ser i ret mange superheltefortællinger.  

Jeg kan kun anbefale dette album til fans såvel som udenforstående – det er fremragende! Og så indeholder albummet desuden en introduktion af Neil Gaiman og en interessant bonus-novelle.

0
Kurt Busiek: Astro City – Local Heroes Mikkel Birkegaard: Libri Di Luca

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.