Kurt Busiek: Astro City – Confession

confessionTILSTÅELSER. “The Confessor” er en mytisk, sagnomspunden helt. Midt i Astro City’s store katedral ligger hans hovedkvarter. Klædt i sort, men med et hvidt kors på brystet, søger han at lade retfærdighed ske fyldest.

I “Astro City – Confession” følger vi The Confessor’s nye følgesvend (side-kick) “Altarboy” aka Brian Kinney. Vi er med på Brian’s rejse fra den lille hjemby og en forhutlet barndom, til den store dag hvor han kan bevise sit værd overfor Astro City’s superhelte.

Tegninger er flotte og farverige. Stemingerne spænder imidlertid vidt, fra det lyse og venlige til det meget dystre og aldeles brutale.

Historien er godt sammensat og velgennemtænkt. Man kan ikke lade være med at drage sammenligninger til mere kendte superheltefortællinger, men “Confession” tilføjer noget mere. En personlig dimension som man ikke ser i ret mange superheltefortællinger.  

Jeg kan kun anbefale dette album til fans såvel som udenforstående – det er fremragende! Og så indeholder albummet desuden en introduktion af Neil Gaiman og en interessant bonus-novelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.