Henrik Rehr: Slim nr. 7

Henrik Rehr: Slim nr. 7

Slim 7KULTBLAD. Hvis man har læst Dennis Jürgensens “Freddy og Monstrene” er man helt sikkert bekendt med “Slim nr. 7”. “Slim nr. 7” er et skrækblad. Et skrækblad der ikke skulle være til at opdrive. Jeg fandt imidlertid et eksemplar for en del år siden, og nu må læseren lide under det!

Bladet indeholder otte horror-fortællinger af så forskellige forfattere som føromtalte Dennis Jürgensen og Nikolai Scherfig. De spænder vidt men virker allesammen meget klassiske både i stil og indhold. Skulle jeg vælge én ude, ville det nok blive “Lille spejl på væggen der” af Bering Haarup og Lars Horneman. Her præsenteres vi for motorbøllen Johnny. Johnny slår en gammel dame ned. Hun dør. Johnny tror at der ikke er mere i den sag, men det er der. Inden længe hjemsøges han af billedet af den gamle dame. Det er meget klassisk, og det virker.

I hele bladet mødes vi igen og igen af zombien Onkel Mødding. Han er en art fortæller som dukker op i starten og slutningen af hver historie. Her sidder han og gnægger over hvordan de skrækkelige historier ender.

Da der er forskellige tegnere til hver historie, er det svært at sige noget generelt om stil eller kvalitet. Men set over hele tegneserien er der tale om en del flotte tegninger. Der er ikke nogen der falder fuldstændigt igennem, hverken på det gode eller dårlige.

Slim nr. 7 er naturligvis et must for alle der holder af “Freddy og monstrene”, alle andre kan dog også være med. Det er en bunke gedigne horrorfortællinger i tegneserieformat, som de fleste genreentusiaster kan smile genkendende til.

0
Per Vadmand: Mit liv som fugl Terry Pratchett: En hat fuld af himmel

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.