Lad den rette komme ind/Låt den rätta komma in (2008)

Lad den rette komme ind/Låt den rätta komma in (2008)

TMDb

På en gang overraskende og selvfølgeligt, fandt Låt den rätta komma in en dyb kilde til rædsel i krydsfeltet mellem nordisk socialrealisme fra firserne, vampyrmyter og barndomsskildring. Oskar og Eli er børn overladt til hver sine brutale vilkår af de magtesløse omgivende voksne, og et falleret samfund. Tomas Alfredsons film er malet i blegt natriumlys på baggrund af en dyb, Stockholmsk vinternat. Det er hjerteskærende, brutalt, smukt, og så absurd genkendeligt, om man så voksede op med en vampyr i nabolejligheden eller ej.

★★★★★★★★★☆ 9.0

1
Jordorowsky: Metabaronernes Kaste – Fjerde del: Oda, oldemoderen Dan Abnett: His Last Command

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.