Beyond the Black Rainbow (2010)

Beyond the Black Rainbow (2010)

TMDb

Hvis man kunne lave en koncentreret essens af Ken Russells mest syrede film, rense deres kromatiske spektrum ned til kun de stærkeste, klare farver, ville man have noget lignende Beyond the Black Rainbow. Spæder man op med en dosis LSD, giver historiens opkog af PSI-eksperimenter og (tror jeg?) tidsrejser, sikkert også mening. “Mening” er relativ her, og dermed absolut underordnet. Willy Wonka er gået til filmen, og hans kunstnernavn er Panos Cosmatos.

★★★★★★⯨☆☆☆ 6.5

0
Reymond E. Feist: A Darkness at Sethanon Reymond E. Feist: Magician

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.